Прямое Бронирование в Палитра Семейный отель Варна

Почему можно заказать непосредственно через веб-сайт отеля?

Семейный отель Варна Palitra работает с некоторыми и т.д. OTA (Интернет туристическое агентство), порталы для интернет-заказов.
Всем известно, что комиссия вы платите им как минимум 15%.
Так что Chez платить больше, и мы будем получать меньше.
Лучшие цены Бесплатное бронирование или скрытые расходы.
Четкая и гибкая политика и оплата отмены.
Наш сайт бронирования показывает все отмены и оплаты в ясном пути.
Мы понимаем, что планы могут измениться в короткие сроки и признание того, что все заказы являются предоплатой депозит будет возвращен.
Все модификации в зависимости от наличия и могут быть предметом дополнения в цене в зависимости от изменений в сроках. 24/7 обслуживание клиентов, если вам нужна срочная помощь
.

Причины сделать прямое бронирование?

 • ^ Доступно в режиме реального времени
  Для всех номеров в нашем отеле реальной доступности.

  ^ Нет скрытых платежей
  Нет скрытых платежей или сборов бронирования при бронировании напрямую.

  ^ Гарантия лучшей цены;
  Если вы найдете более низкую цену, мы дадим вам еще скидку 10% на весь срок пребывания.

  ^ Как подтвержденное бронирование;
  Немедленное подтверждение бронирования по электронной почте.

  ^ Free Отмена наилучшей доступной цене;
  Будьте уверены, что вы всегда будете свободны отмены.

  ^ Эксклюзивные предложения доступны только на нашем сайте;
  Получить новости из первых рук о предложениях на нашем сайте.

Локация

Мы недалеко (около 1 км.) Из собора и центральной площади возле Центрального рынка в тихом жилом районе, с близкими и удобными стыковками в аэропорт, автовокзал, железнодорожный вокзал и пляж, торговый и административные центры.


ул. "Константин Doganov" №11, Варна 9000, Болгария

24 часа ресепшн:

+359-55-610-055
+359-885-821-871

Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи

Вярваме, че няма да откриете по-евтина ставка, която да е обществено достъпна, и ние също не вярваме в скритите разходи. Уебсайтовете на трети страни не винаги включват данъци, такси за кредитни карти и други такси; Поради което процентът, който виждате на двигателя за резервация www.grandpalaceriga.com, е курсът, който ще платите при напускане на хотела.
Ако откриете по-евтина ставка, която ще бъде публично достъпна, ние ще удвоим процента и ще разширим всички предимства за "директна резервация". За да заявите, моля, свържете се с нашия отдел за резервации, като изпратите имейл до reservations@grandpalaceriga.com с датите на търсещата машина за резервация заедно с уеб адреса и екранна снимка на страницата за резервации.
Ние ще обработим искането Ви в рамките на един работен ден. Същото настаняване трябва да бъде рекламирано и достъпно за широката общественост за покупка в момента на подаване на искането Ви. След като удостоверим допустимостта и наличността на по-ниския курс, ние формално ще се примирим със стойността. Хотел Гранд Палас няма да приема екранни снимки или други предполагаеми доказателства за по-ниска цена, които не могат да бъдат потвърдени независимо от персонала на Grand Palace Hotel.

Гаранцията за "най-добър наличен курс" не важи за следното:

Изисквани по договаряне корпоративни курсове; Курсове, предлагани на интернет страниците на програмите за членство, програми за възнаграждение; Ставки, получени чрез търг или подобен процес; Или цени, достъпни само чрез използване на промоция, която не се предлага на широката общественост.
Гаранцията ни не важи за курсове, продавани като част от пакета за пътуване, включващ, но не само, настаняване, плюс самолетни билети и / или коли под наем и / или круиз.
Уебсайтове, продаващи "тайни" хотели, известни също като "непрозрачни" сайтове, където конкретният хотел не е известен, докато резервацията не бъде направена и потвърдена.

Безплатен луксозен трансфер от / до летището с един от нашите луксозни автомобили

Всички резервации, направени директно с хотела онлайн, по имейл и телефон и потвърдени с обществено достъпни цени, ще получат еднопосочен трансфер от или до летището, жп гарата, фериботното пристанище или автогарата в шофьорски Mercedes E-Class или подобен ,
Всички трансфери трябва да бъдат предварително организирани преди пристигането ви в Рига. Предлагани трансфери според броя на хората в резервирана стая. Гостите, които резервират стаи, които вече включват безплатен трансфер, ще получат втория трансфер безплатно. Офертата не е приложима за романтични и меден месец и културни пакети.

Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане

Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени и не се възстановяват направени директно при нас, отговарят на условията за промяна до 9 месеца след първоначалната дата на пристигане, като се запази първоначалният депозит. Хотел "Гранд Палас" има малък контрол върху резервациите, направени чрез трети лица, като по принцип не е в състояние да осигури промени и възстановявания при такива резервации.
За предплатени и невъзстановими резервации депозитът ще се съхранява в продължение на 9 месеца от датата на пристигане на оригиналната дата. След тази дата депозитът ще бъде задържан.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ
Като се намирате в пряк контакт с нас, членовете на нашия екип са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да сте сигурни, че всички преди и след пристигането аспекти на престоя ви са гарантирани, че имате наистина специален престой, без значение какво Часовата зона, в която се намирате.
Нашият екип ще се свърже с Вас непосредствено след като направите резервацията си с нас, не само да организираме луксозния си трансфер, но и да гарантираме, че всички аспекти на престоя ви са грижливо оформени, за да направят престоя ви възможно най-удобен.