Rezervare Directă Hotel Palitra Varna Center

De ce se pot rezerva direct prin intermediul site-ul hotelului?

Familie Palitra Hotel Varna funcționează cu unele etc. OTA (Agenția de turism online), portaluri pentru rezervările online.
Toată lumea știe că comision tu le plătească un minim de 15%.
Deci, există Chez plătească mai mult, și vom primi mai puțin.
Cele mai bune preturi Fără taxe de rezervare sau costuri ascunse.
politici de anulare clare și flexibile și de plată.
Site-ul nostru de rezervare arată toate anulare și plată în modul cel mai clar.
Noi înțelegem că planurile se pot schimba într-un termen scurt și recunoașterea faptului că toate rezervările sunt de depozit preplătite vor fi rambursate.
Toate modificările sunt în funcție de disponibilitate și poate fi supus unui supliment în preț, în funcție de modificările în datele. 24/7 customer service, dacă aveți nevoie de ajutor de urgență
.

Motive pentru a face o rezervare directă?

  • ^ Disponibil în timp real
    Pentru toate camerele hotelului disponibilitatea noastră reală.

    ^ Nu există taxe ascunse
    Fără taxe sau comisioane de rezervare ascunse în momentul rezervării direct.

    ^ Garantăm cel mai bun preț;
    Dacă găsiți un preț mai mic, vă vom da un alt reducere de 10% pentru întregul sejur.

    ^ Ca o rezervare confirmată;
    Confirmare imediată rezervării e-mail.

    ^ Gratuit Anularea celui mai bun preț disponibil;
    Vă asigurăm că veți fi întotdeauna liber de anulare.

    ^ oferte exclusive sunt disponibile doar pe site-ul nostru;
    Ia știri la prima mână despre ofertele de pe site-ul nostru.

Locație

Suntem o distanță scurtă (aproximativ 1 km.) De la Catedrala și piața centrală, lângă Piața Centrală într-o zonă rezidențială liniștită, cu legături strânse și convenabil la aeroport, stația de autobuz, stație de cale ferată și plajă, centre comerciale și administrative.


stradă. "Constantin Doganov" №11, Varna 9000, Bulgaria

24 ore: Receptionist
:

+359-55-610-055
+359-885-821-871

Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи

Вярваме, че няма да откриете по-евтина ставка, която да е обществено достъпна, и ние също не вярваме в скритите разходи. Уебсайтовете на трети страни не винаги включват данъци, такси за кредитни карти и други такси; Поради което процентът, който виждате на двигателя за резервация www.grandpalaceriga.com, е курсът, който ще платите при напускане на хотела.
Ако откриете по-евтина ставка, която ще бъде публично достъпна, ние ще удвоим процента и ще разширим всички предимства за "директна резервация". За да заявите, моля, свържете се с нашия отдел за резервации, като изпратите имейл до reservations@grandpalaceriga.com с датите на търсещата машина за резервация заедно с уеб адреса и екранна снимка на страницата за резервации.
Ние ще обработим искането Ви в рамките на един работен ден. Същото настаняване трябва да бъде рекламирано и достъпно за широката общественост за покупка в момента на подаване на искането Ви. След като удостоверим допустимостта и наличността на по-ниския курс, ние формално ще се примирим със стойността. Хотел Гранд Палас няма да приема екранни снимки или други предполагаеми доказателства за по-ниска цена, които не могат да бъдат потвърдени независимо от персонала на Grand Palace Hotel.

Гаранцията за "най-добър наличен курс" не важи за следното:

Изисквани по договаряне корпоративни курсове; Курсове, предлагани на интернет страниците на програмите за членство, програми за възнаграждение; Ставки, получени чрез търг или подобен процес; Или цени, достъпни само чрез използване на промоция, която не се предлага на широката общественост.
Гаранцията ни не важи за курсове, продавани като част от пакета за пътуване, включващ, но не само, настаняване, плюс самолетни билети и / или коли под наем и / или круиз.
Уебсайтове, продаващи "тайни" хотели, известни също като "непрозрачни" сайтове, където конкретният хотел не е известен, докато резервацията не бъде направена и потвърдена.

Безплатен луксозен трансфер от / до летището с един от нашите луксозни автомобили

Всички резервации, направени директно с хотела онлайн, по имейл и телефон и потвърдени с обществено достъпни цени, ще получат еднопосочен трансфер от или до летището, жп гарата, фериботното пристанище или автогарата в шофьорски Mercedes E-Class или подобен ,
Всички трансфери трябва да бъдат предварително организирани преди пристигането ви в Рига. Предлагани трансфери според броя на хората в резервирана стая. Гостите, които резервират стаи, които вече включват безплатен трансфер, ще получат втория трансфер безплатно. Офертата не е приложима за романтични и меден месец и културни пакети.

Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане

Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени и не се възстановяват направени директно при нас, отговарят на условията за промяна до 9 месеца след първоначалната дата на пристигане, като се запази първоначалният депозит. Хотел "Гранд Палас" има малък контрол върху резервациите, направени чрез трети лица, като по принцип не е в състояние да осигури промени и възстановявания при такива резервации.
За предплатени и невъзстановими резервации депозитът ще се съхранява в продължение на 9 месеца от датата на пристигане на оригиналната дата. След тази дата депозитът ще бъде задържан.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ
Като се намирате в пряк контакт с нас, членовете на нашия екип са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да сте сигурни, че всички преди и след пристигането аспекти на престоя ви са гарантирани, че имате наистина специален престой, без значение какво Часовата зона, в която се намирате.
Нашият екип ще се свърже с Вас непосредствено след като направите резервацията си с нас, не само да организираме луксозния си трансфер, но и да гарантираме, че всички аспекти на престоя ви са грижливо оформени, за да направят престоя ви възможно най-удобен.