Стаи в Палитра Хотел Варна Център

Предлагаме няколко вида стаи в различни размери и ценови диапазони: Стандартни двойни стаи, Комфортни двойни и тройни стаи и стаи тип Студио.

Хотел Палитра Варна Център Двойни Стаи Стандарт Двойни Стаи "Стандарт"

Двойните стаи 'Стандарт' са предпочитани, заради по-доброто съотношение "Качество-Цена" в сравнение с другите три-звездни семейни хотели в центъра на Варна. Стаите отговарят на всички стандарти за хотелите в този клас, а в същото време те имат по-конкурентни цени в сравнение с другите по-евтини хотели в зентъра на Варна за удобствата, които предлагат. Те са подходящи за командировани за по-кратък престой. Тези стаи разполагат с две единични легла.

албум: Единична "Стандарт" №42

Хотел Палитра Варна Център Двойни Стаи Комфорт Двойни стаи "Комфорт"

Комфортните двойни стаи са значително по-просторни и удобни от двойните стаи в другите три-звездни семейни хотели в центъра на град Варна. Стаите "Комфорт" разполагат с двойно легло или две единични легла. Подходящи са за настаняване на двама на цени конкурентни на цените на другите по-евтини хотели в центъра на гр.Варна

албум: Двойна стая "Комфорт" с две отделни легла. №14

албум: Двойни стаи "Комфорт" със спалня

Хотел Палитра Варна Център Тройни Фамилни Стаи Комфорт Тройни Фамилни стаи "Комфорт"

Фамилните стаи "Комфорт" са доста по-просторни и удобни, отколкото тройните стаи в други тризвездни семейни хотели в центъра на Варна. Разполагат с двойно легло и допълнително единично легл. Фамилните стаи "Комфорт" са подходяща за настаняване на до трима възрастни и едно дете на цени конкурентни на цените на другите три-звездни семейни хотели в центъра на Варна.

албум: Семейни стаи №11 и №21 тройни

Хотел Палитра Варна Център Тройни Стаи Студио Тройни супериорни стаи "Студио"

Нашите стаи тип "Студио" са обзаведени с акцент върху детайлите, за да се допринесе за комфорта на гостите. Стаите "Студио" са най-доброто решение за дълъг престой. Те разполагат с двойно легло и допълнителен разтегателен диван. Стаи "Студио" са подходящи за настаняване на до трима в ъзрастни на цени, конкурентни на цените останалите три-звездни семейни хотели във Варна.

албум: Стаи тип "Студио" №13, №23, №33 и №43

Хотел Палитра Варна Център Двойни Тройни Фамилни Стаи Във всяка стая в Палитра Семеен Хотел Варна Център има:

Климатик , 22" до 32" LCD Телевизори, Безплатен Wi-Fi Интернет, Кабелна телевизия, Безплатен мини-бар, Хладилник, Кана за чай/кафе, Телефон, Сешоар, Допълнителен Топ-матрак, Пухени възглавници, Пухени завивки, Затъмняващи завеси в Стандартните стаи, Персонален сейф в Студиата.