Why book directly Hotel Palitra Varna Center

Why book directly through the hotel's website??

Family Hotel Palitra Varna works with some of the so-called OTA (Online Travel Agency), online booking portals.
Everyone knows that the commission we pay them is at least 15%.
So, there you will pay more, and we will get less.
Best rates free of charge for booking or hidden costs.
Clear and flexible cancellation and payment policies.
Our booking site displays all cancellation and payment policies in the clearest way.
We understand that plans may change in a short time and, in recognition of this, all reservations that are prepaid, the deposit will be reimbursed.
All modifications are subject to availability and may be subject to a price supplement depending on changes in dates. 24/7 customer service if you need urgent help.

Reasons to make a reservation directly?

 • ^ Real-time availability;
  For all rooms in our hotel real availability.
 • ^ There are no hidden fees;
  There are no hidden fees or booking fees when booking directly.

 • ^ Guarantee for the best price;
  If you find a lower price, we will give you another 10% discount for your entire stay.

 • ^ Immediately confirmed reservation;
  Immediate confirmation of email reservations.

 • ^ Free cancellation of the best available price;
  We assure you that you will always receive a free cancellatio.

 • ^ Exclusive offers are only available on our website;
  Get first-hand news about offers on our website.

Location

We are within walking distance of the Cathedral and the central square near the Central Market in a quiet residential area with close and convenient connections to the airport, bus station, railway station, as well as to the beach, shopping and administrative centers of the city.


11 Konstantin Doganov Str., Varna 9000, Bulgaria

7;30-22;30 hour Receptionist:

+359 52 610 055
+359 87 510 0436
+359 88 582 1871

Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи

Вярваме, че няма да откриете по-евтина ставка, която да е обществено достъпна, и ние също не вярваме в скритите разходи. Уебсайтовете на трети страни не винаги включват данъци, такси за кредитни карти и други такси; Поради което процентът, който виждате на двигателя за резервация www.grandpalaceriga.com, е курсът, който ще платите при напускане на хотела.
Ако откриете по-евтина ставка, която ще бъде публично достъпна, ние ще удвоим процента и ще разширим всички предимства за "директна резервация". За да заявите, моля, свържете се с нашия отдел за резервации, като изпратите имейл до reservations@grandpalaceriga.com с датите на търсещата машина за резервация заедно с уеб адреса и екранна снимка на страницата за резервации.
Ние ще обработим искането Ви в рамките на един работен ден. Същото настаняване трябва да бъде рекламирано и достъпно за широката общественост за покупка в момента на подаване на искането Ви. След като удостоверим допустимостта и наличността на по-ниския курс, ние формално ще се примирим със стойността. Хотел Гранд Палас няма да приема екранни снимки или други предполагаеми доказателства за по-ниска цена, които не могат да бъдат потвърдени независимо от персонала на Grand Palace Hotel.

Гаранцията за "най-добър наличен курс" не важи за следното:

Изисквани по договаряне корпоративни курсове; Курсове, предлагани на интернет страниците на програмите за членство, програми за възнаграждение; Ставки, получени чрез търг или подобен процес; Или цени, достъпни само чрез използване на промоция, която не се предлага на широката общественост.
Гаранцията ни не важи за курсове, продавани като част от пакета за пътуване, включващ, но не само, настаняване, плюс самолетни билети и / или коли под наем и / или круиз.
Уебсайтове, продаващи "тайни" хотели, известни също като "непрозрачни" сайтове, където конкретният хотел не е известен, докато резервацията не бъде направена и потвърдена.

Безплатен луксозен трансфер от / до летището с един от нашите луксозни автомобили

Всички резервации, направени директно с хотела онлайн, по имейл и телефон и потвърдени с обществено достъпни цени, ще получат еднопосочен трансфер от или до летището, жп гарата, фериботното пристанище или автогарата в шофьорски Mercedes E-Class или подобен ,
Всички трансфери трябва да бъдат предварително организирани преди пристигането ви в Рига. Предлагани трансфери според броя на хората в резервирана стая. Гостите, които резервират стаи, които вече включват безплатен трансфер, ще получат втория трансфер безплатно. Офертата не е приложима за романтични и меден месец и културни пакети.

Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане

Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени и не се възстановяват направени директно при нас, отговарят на условията за промяна до 9 месеца след първоначалната дата на пристигане, като се запази първоначалният депозит. Хотел "Гранд Палас" има малък контрол върху резервациите, направени чрез трети лица, като по принцип не е в състояние да осигури промени и възстановявания при такива резервации.
За предплатени и невъзстановими резервации депозитът ще се съхранява в продължение на 9 месеца от датата на пристигане на оригиналната дата. След тази дата депозитът ще бъде задържан.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ
Като се намирате в пряк контакт с нас, членовете на нашия екип са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да сте сигурни, че всички преди и след пристигането аспекти на престоя ви са гарантирани, че имате наистина специален престой, без значение какво Часовата зона, в която се намирате.
Нашият екип ще се свърже с Вас непосредствено след като направите резервацията си с нас, не само да организираме луксозния си трансфер, но и да гарантираме, че всички аспекти на престоя ви са грижливо оформени, за да направят престоя ви възможно най-удобен.