Direkte Reservierung Familienhotel Palitra Varna Center

Warum kann direkt über die Website des Hotels buchen?

Familie Palitra Hotel Varna arbeitet mit einigen usw. OTA (Online-Reisebüro), Portale für Online-Buchungen.
Jeder weiß, dass Provision Sie sie ein Minimum von 15% zahlen.
So gibt zahlen Chez mehr, und wir werden weniger erhalten.
Die besten Preise Keine Reservierungsgebühren oder versteckte Kosten.
Klare und flexible Stornierungsbedingungen und Bezahlung.
Unsere Buchungsseite zeigt alle Stornierung und Anzahlung der klarste Weg.
Wir verstehen, dass die Pläne kurzfristig und Anerkennung ändern können, dass alle Buchungen Prepaid-Guthaben sind, werden zurückerstattet.
Alle Änderungen werden je nach Verfügbarkeit und können zu einer Ergänzung im Preis je nach Änderungen in den Daten unterliegen. 24/7 Kundendienst, wenn Sie dringend Hilfe benötigen.

Gründe für eine direkte Reservierung zu machen?

 • ^ Erhältlich in Echtzeit
  Für alle Zimmer in unserem Hotel wirkliche Verfügbarkeit.

  ^ Keine versteckten Gebühren
  Keine Gebühren oder Gebühren versteckt, wenn sie direkt buchen.

  ^ Garantieren den besten Preis;
  Wenn Sie einen niedrigeren Preis finden, werden wir Sie um weitere 10% Rabatt für den gesamten Aufenthalt geben.

  ^ Als bestätigte Reservierung;
  Sofortige Bestätigung der Buchung E-Mail.

  ^ Free Stornierung der besten verfügbaren Preis;
  Seien Sie versichert, dass Sie immer eine kostenfreie Stornierung ist.

  ^ Exklusive Angebote sind nur auf unserer Website zur Verfügung;
  Erhalten Sie Nachrichten aus erster Hand über die Angebote auf unserer Website.
  Disponible en tiempo real;

Standorte

Wir sind nicht weit entfernt (ca. 1 km). Von der Kathedrale und dem zentralen Platz in der Nähe des Central Market in einer ruhigen Wohngegend mit Nähe und guter Anbindung zum Flughafen, Busbahnhof, Bahnhof und der Strand, Handels- und Verwaltungszentren.


St. "Constantine Doganov" №11, Varna 9000, Bulgarien

24 Stunden im Empfangsbereich:

+359-55-610-055
+359-885-821-871

Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи

Вярваме, че няма да откриете по-евтина ставка, която да е обществено достъпна, и ние също не вярваме в скритите разходи. Уебсайтовете на трети страни не винаги включват данъци, такси за кредитни карти и други такси; Поради което процентът, който виждате на двигателя за резервация www.grandpalaceriga.com, е курсът, който ще платите при напускане на хотела.
Ако откриете по-евтина ставка, която ще бъде публично достъпна, ние ще удвоим процента и ще разширим всички предимства за "директна резервация". За да заявите, моля, свържете се с нашия отдел за резервации, като изпратите имейл до reservations@grandpalaceriga.com с датите на търсещата машина за резервация заедно с уеб адреса и екранна снимка на страницата за резервации.
Ние ще обработим искането Ви в рамките на един работен ден. Същото настаняване трябва да бъде рекламирано и достъпно за широката общественост за покупка в момента на подаване на искането Ви. След като удостоверим допустимостта и наличността на по-ниския курс, ние формално ще се примирим със стойността. Хотел Гранд Палас няма да приема екранни снимки или други предполагаеми доказателства за по-ниска цена, които не могат да бъдат потвърдени независимо от персонала на Grand Palace Hotel.

Гаранцията за "най-добър наличен курс" не важи за следното:

Изисквани по договаряне корпоративни курсове; Курсове, предлагани на интернет страниците на програмите за членство, програми за възнаграждение; Ставки, получени чрез търг или подобен процес; Или цени, достъпни само чрез използване на промоция, която не се предлага на широката общественост.
Гаранцията ни не важи за курсове, продавани като част от пакета за пътуване, включващ, но не само, настаняване, плюс самолетни билети и / или коли под наем и / или круиз.
Уебсайтове, продаващи "тайни" хотели, известни също като "непрозрачни" сайтове, където конкретният хотел не е известен, докато резервацията не бъде направена и потвърдена.

Безплатен луксозен трансфер от / до летището с един от нашите луксозни автомобили

Всички резервации, направени директно с хотела онлайн, по имейл и телефон и потвърдени с обществено достъпни цени, ще получат еднопосочен трансфер от или до летището, жп гарата, фериботното пристанище или автогарата в шофьорски Mercedes E-Class или подобен ,
Всички трансфери трябва да бъдат предварително организирани преди пристигането ви в Рига. Предлагани трансфери според броя на хората в резервирана стая. Гостите, които резервират стаи, които вече включват безплатен трансфер, ще получат втория трансфер безплатно. Офертата не е приложима за романтични и меден месец и културни пакети.

Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане

Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени и не се възстановяват направени директно при нас, отговарят на условията за промяна до 9 месеца след първоначалната дата на пристигане, като се запази първоначалният депозит. Хотел "Гранд Палас" има малък контрол върху резервациите, направени чрез трети лица, като по принцип не е в състояние да осигури промени и възстановявания при такива резервации.
За предплатени и невъзстановими резервации депозитът ще се съхранява в продължение на 9 месеца от датата на пристигане на оригиналната дата. След тази дата депозитът ще бъде задържан.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ
Като се намирате в пряк контакт с нас, членовете на нашия екип са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да сте сигурни, че всички преди и след пристигането аспекти на престоя ви са гарантирани, че имате наистина специален престой, без значение какво Часовата зона, в която се намирате.
Нашият екип ще се свърже с Вас непосредствено след като направите резервацията си с нас, не само да организираме луксозния си трансфер, но и да гарантираме, че всички аспекти на престоя ви са грижливо оформени, за да направят престоя ви възможно най-удобен.