Директни Резервации в Семеен Хотел Палитра Варна Център

Защо да резервирате директно през сайта на хотела?

Семеен Хотел Палитра Варна работи с някои от т.н. OTA (Online Travel Agency), портали за онлайн резервации.
Всички знаят, че комисионната, която им плащаме е минимум 15%.
Така, че там ще платите повече, а ние ще получим по-малко.
Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи.
Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане.
Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени, депозитът ще бъде възстановен.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в цената в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ

Причини за да направите директна резервацията?

 • ^ Наличност в реално време
  За всички стаи в нашия хотел реална наличност.
 • ^ Няма скрити такси
  Няма скрити такси или резервационни такси, когато резервирате директно.

 • ^ Гаранция за най-добра цена;
  Ако откриете по-ниска цена, ще ви дадем още 10% отстъпка за целия Ви престой.

 • ^ Веднага потвърдена резервация;
  Незабавно потвърждение на резервацията на емейл.

 • ^ Безплатна анулация на най-добрата налична цена;
  Уверяваме Ви, че винаги ще получавате безплатна анулация.

 • ^ Изключителни оферти се предлагат само на нашия уебсайт;
  Получавайте новини от първа ръка за оферти на нашия уебсайт.


Локация

Намираме се на близко растояние ( около 1км.) от Катедралата и централния площад в близост до Централен Пазар в тих жилищен район, с близки и удобни връзки към аерогара, автогара, ЖП гара, както и към плажа, търговските и административни  центрове на града.

ул. "Константин Доганов" №11, гр.Варна 9000, Bulgaria

Работно време на Рецепция:
от 10:00 ч. – 18:00 ч.
+359 88 582 1871 +359 87 653 6812

Най-добрите цени без такса за резервация или скрити разходи

Вярваме, че няма да откриете по-евтина ставка, която да е обществено достъпна, и ние също не вярваме в скритите разходи. Уебсайтовете на трети страни не винаги включват данъци, такси за кредитни карти и други такси; Поради което процентът, който виждате на двигателя за резервация www.grandpalaceriga.com, е курсът, който ще платите при напускане на хотела.
Ако откриете по-евтина ставка, която ще бъде публично достъпна, ние ще удвоим процента и ще разширим всички предимства за "директна резервация". За да заявите, моля, свържете се с нашия отдел за резервации, като изпратите имейл до reservations@grandpalaceriga.com с датите на търсещата машина за резервация заедно с уеб адреса и екранна снимка на страницата за резервации.
Ние ще обработим искането Ви в рамките на един работен ден. Същото настаняване трябва да бъде рекламирано и достъпно за широката общественост за покупка в момента на подаване на искането Ви. След като удостоверим допустимостта и наличността на по-ниския курс, ние формално ще се примирим със стойността. Хотел Гранд Палас няма да приема екранни снимки или други предполагаеми доказателства за по-ниска цена, които не могат да бъдат потвърдени независимо от персонала на Grand Palace Hotel.

Гаранцията за "най-добър наличен курс" не важи за следното:

Изисквани по договаряне корпоративни курсове; Курсове, предлагани на интернет страниците на програмите за членство, програми за възнаграждение; Ставки, получени чрез търг или подобен процес; Или цени, достъпни само чрез използване на промоция, която не се предлага на широката общественост.
Гаранцията ни не важи за курсове, продавани като част от пакета за пътуване, включващ, но не само, настаняване, плюс самолетни билети и / или коли под наем и / или круиз.
Уебсайтове, продаващи "тайни" хотели, известни също като "непрозрачни" сайтове, където конкретният хотел не е известен, докато резервацията не бъде направена и потвърдена.

Безплатен луксозен трансфер от / до летището с един от нашите луксозни автомобили

Всички резервации, направени директно с хотела онлайн, по имейл и телефон и потвърдени с обществено достъпни цени, ще получат еднопосочен трансфер от или до летището, жп гарата, фериботното пристанище или автогарата в шофьорски Mercedes E-Class или подобен ,
Всички трансфери трябва да бъдат предварително организирани преди пристигането ви в Рига. Предлагани трансфери според броя на хората в резервирана стая. Гостите, които резервират стаи, които вече включват безплатен трансфер, ще получат втория трансфер безплатно. Офертата не е приложима за романтични и меден месец и културни пакети.

Ясни и гъвкави правила за анулиране и плащане

Нашият сайт за резервации показва всички правила за анулиране и плащане по най-ясния начин.
Разбираме, че плановете могат да се променят в кратък срок и като признание за това, всички резервации, които са предплатени и не се възстановяват направени директно при нас, отговарят на условията за промяна до 9 месеца след първоначалната дата на пристигане, като се запази първоначалният депозит. Хотел "Гранд Палас" има малък контрол върху резервациите, направени чрез трети лица, като по принцип не е в състояние да осигури промени и възстановявания при такива резервации.
За предплатени и невъзстановими резервации депозитът ще се съхранява в продължение на 9 месеца от датата на пристигане на оригиналната дата. След тази дата депозитът ще бъде задържан.
Всички модификации са в зависимост от наличността и могат да бъдат предмет на добавка в зависимост от промените в датите. 24/7 обслужване на клиенти, ако се нуждаете от спешна помощ
Като се намирате в пряк контакт с нас, членовете на нашия екип са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да сте сигурни, че всички преди и след пристигането аспекти на престоя ви са гарантирани, че имате наистина специален престой, без значение какво Часовата зона, в която се намирате.
Нашият екип ще се свърже с Вас непосредствено след като направите резервацията си с нас, не само да организираме луксозния си трансфер, но и да гарантираме, че всички аспекти на престоя ви са грижливо оформени, за да направят престоя ви възможно най-удобен.