Хотел Палитра Варна Добре Дошли!

Разположен близо до сърцето на оживения център на град Варна, хотел Палитра се намира закътан в спокоен ъгъл на две улици в жилищен квартал в непосредствена близост до катедралата, Оперния театър, централния базар, море градини парк и търговски центрове на двата Варна молове, а Централна автогара предлага отлични връзки към други части на града. Гостите се посрещат в една от 15 релаксиращи стаи, всяка предоставя самостоятелна баня с душ, кабелна телевизия, чай и кафе, бърз свободен Wi-Fi достъп и изборът може да варира от двойни стаи за тройни стаи с по-големи пространства, които могат да се настанят семейство от двама възрастни и две деца. Чрез сайта на хотел Палитра Варна център можете да резервирате онлайн. Ние гарантираме най-добрите онлайн цени за стаи, които са конкурентни с цените на други евтини хотели в центъра на Варна.

албум: Общи фотографии

Специална Оферта

  • Безплатна вода, чай, кафе и др.  от мини-бара в стаята;

  • 10% отстъпка за престой от 10 дена + безплатна закуска;

  • Безплатен WI-Fi в целия хотел;

Локация

Намираме се на близко разстояние (около 1км.) от Катедралата и централния площад в близост до Централен Пазар в тих жилищен район, с близки и удобни връзки към аерогара, автогара, ЖП гара, както и към плажа, търговските и административни центрове на града.

ул. "Константин Доганов" №11, гр.Варна 9000, Bulgaria

Работно време на Рецепция:
От Понеделник до петък 08:00 до 16:00 часа;
Събота от 09:00 до 14:00 часа
Рецепционист на телефони:

+359 52 610 055
+359 87 510 0436
+359 88 582 1871

След Извън работните часове на Администратора настаняването е на самообслужване  чрез Терминал за Автоматизирано Настаняване на Гости (ТАНГ) :

Предишната мобилна версия на сайта ТУК: Palitra Hotel Varna

Първата версия на сайта ТУК: Palitra Hotel Varna First Website

 

Предишната версия на сайта ТУК: Palitra Hotel Varna

Предишната мобилна версия на сайта ТУК: Palitra Hotel Varna

Първата версия на сайта ТУК: Palitra Hotel Varna First Website