Клиенти » Създаване на нов акаунт

Полетата, маркирани със звездичка (*) са задължителни

Лични подробности
Първо име *
Фамилно име *
Рождена дата  
Компания  
ДДС Номер  
Адрес на Плащане
Адрес *
Адрес 2  
Град *
Zip/пощенски код
Държава *
Област
Информация за връзка
Телефон *
Моб.
Имейл адрес * (Моля въведете само реален имейл адрес)
Детайли за акаунта
Потребителско Име *
Парола *
Потвърди парола *
Проверка на изображението
Въведете символите, които виждате в картината
Игра
Refresh
  Моля изпратете ми информация относно специални издания и намаления!
  Прочетох и съм съгласен с Правилата & Условия

Правила и условия

Oбщи условия за използване на уебсайт www.hotelpalitra.eu

Уважаеми клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване в хотел Хотел Палитра - www.hotelpalitra.eu

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между хотел Хотел Палитра (семеен хотел) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от Хотел Палитра. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.hotelpalitra.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Хотел Палитра се стопанисва от „КОЛОР М” ООД.

КОЛОР М” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Варна, бул. „Васил Левски“ 9/А

ЕИК: 103950877; ДДС номер: BG 103950877

2. За поверителността на вашите данни

Хотел Палитра обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че www.hotelpalitra.eu има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите резервации е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и доставка

- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при резервацията, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на резервации, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с резервацията и подобряване на обслужването на www.hotelpalitra.eu. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на www.hotelpalitra.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Резервацията

Всяка резервация на услуга през системата на www.hotelpalitra.eu е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. резервации приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на резервация, имате възможност да видите услугите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на резервацията и ако това е първата Ви резервация на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща резервация ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на резервацията (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни резервации, можете да следите от Вашия личен профил.

С правенето на Резервацията от Вас, Вие давате Вашето съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на услугите са крайни и няма да доплащате освен ако не заявите на място допълнителни услуги..

5. Проблеми при изпълнение на резервацията

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички резервации с точност, изпълнението на Вашата резервация може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от резервираните стаи да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

2. Избрали сте "Плащане по Банков път, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

3. Посочили сте грешни или непълни данни - дата за настаняването, телефон за връзка.

При несъответствие между получените и резервираните услуги или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите от замяна им. При невъзможност за доставка не по вина на www.hotelpalitra.eu - (не пристигате на посочената дата или не отговаряте на обажданията ни), Вашата резервация ще бъде отменена.

6. Плащане

Резервациите се заплащат по Ваш избор, по един отпосочените методи. При избор на метод за плащане, различен от плащане на място, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата резервация авансово на посочената от нас банкова сметка.

Предлагаме 3 начина за плащане:

1. Плащане на място в хотела при настаняване.

2. Плащане по банков път.

7. Използване на услугите

1. С изпращането на потвърждение за резервация, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните услуги.

2. Авансов заплатени и неизползвани услуги остават за сметка на клиента и неизползваните услуги не могат да бъдат използвани по-късно.

8. Отказ от резервация и връщане

Можете да откажете резервация без причина 2 дни от датата на заплащанети и при следните условия:

- Да включите оригиналната фактура или резервация, с която сте получили услугите

Разходите по връщането на парите са за Ваша сметка

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 889 530630, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с услугите или услугите, предоставяни от www.hotelpalitra.eu

 

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6; тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при ко
ито не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост на Хотел Палитра и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Колор М ООД. Използването на услугите на уебсайтовете не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

12. За Информацията и услугите

Информацията и услугите на www.hotelpalitra.eu, не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми. 

ЗАБЕЛЕЖКА:
Препоръчваме паролата да е дълга поне 6 символа и трябва да е различна от вашето потребителско име и вашият имейл адрес трябва да е валиден. Ние използваме електронна поща за целите на комуникацията (известия за поръчки и т.н.). Поради това е от съществено значение, за да се предостави валиден е-мейл адрес, за да можете да използвате нашите услуги коректно.

Всичките ви лични данни са поверителни. Ние никога няма използваме вашият имейл адрес по никакъв друг начин. За допълнителна информация относно отговорностите на двете страни, може да се обърнете към нас.